[Mladen Häusler i Liga Doroghy, ostavština] - Häusler, Mladen; Doroghy, Liga (1911)
Ostavština Mladena Häuslera i Lige Doroghy sadrži 92 jedinice rukopisnih nota anonimnih i različitih autora te 4 jedinice tiskanih nota.
Keywords: Notirana glazba; Višeglasne pjesme; Popijevke (glazba); Dionice (glazba)