Lokalni izbori 2021. - Nacionalna i sveučilišna knjižnica (Zagreb) (2021)
Zbirka okuplja web-sjedišta političkih stranaka, osobne stranice kandidata i portale koji su pratili izbore.
Pristup: World Wide Web.
Keywords: Arhivi weba -- Hrvatska; Lokalni izbori -- Hrvatska