Moj planet novosti i savjeti za zdraviji planet (Hruškovec : Webx, 2021)
Portal je usmjeren na promicanje i širenje sveobuhvatnog znanja i svijesti o zdravlju planeta Zemlje u vrijeme klimatskih promjena.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.11.2021.)
Keywords: Zaštita okoliša