Pavao Ritter Vitezović u Zbirci rukopisa i starih knjiga Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu : u povodu 300. obljetnice smrti. (Zagreb : Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 2013)
Montaža rukopisa, stranice knjige, inicijala imena kao i medalje s likom Pavla Rittera Vitezovića