Sveti oče, dobro nam došao! - Bašić, Vojko (Splitsko dalmatinska županija, 1998)
Reproduciran poliptih snažnog kolorita; kompozicija likovnih prikaza pojedinih hrvatskih svetaca, kraljeva i biskupa. Naslov uz donji rub plakata crnim slovima na bijeloj podlozi