100 had : Hrvatsko arheološko društvo - Rončević, Krešimir (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1978)
U podlozi plakata fotografiran detalj kamenog pletera. Tekstualni dio plakata bež bojom
Podatak o autorstvu s poleđine plakata, ispisano rukom
Keywords: Serigrafije; Izložbeni plakati