[Venecija] - Šimon, Tavik František (1910)
Canal Grande s gondolama.
Na prikazu d.d. gore otisnuti inicijali autora; signatura d.d. ispod prikaza olovkom: T.F. Šimon; l.d. otisnut crveni žig s autorovim inicijalima.
Naslov dao katalogizator.
Digitalna reprodukcija
Keywords: Bakropisi