Pavao Ritter Vitezović i njegovo doba (1652.-1713.) : 3. međunarodna kroatološka konferencija. (Zagreb : Hrvatski studiji sveučilišta u Zagrebu, 2013)
Na plakatu su reproducirane pojedine naslovnice knjiga, stari prikaz Senja, Zagreba. Uz desni rub plakata imena sudionika konferencije