Festival glumca - Festival glumca (Zagreb : Hrvatsko društvo dramskih umjetnika ; Festival glumca, 2021)
Web-stranice festivala koji predstavlja komorne i velike ansambl predstave te na kojem se nagrade dodjeljuju isključivo za glumačka ostvarenja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: https://www.festivalglumca.hr
Stv. nasl. snaslovnice (opis građe dana: 6.9.2021. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.9.2022.)
Keywords: Kazališni festivali -- Hrvatska; Kazališni glumci -- Hrvatska -- 20. st; Kazališni glumci -- Hrvatska -- 21. st