Hrvatski skijaški savez osoba s invaliditetom (Hrvatski skijaški savez osoba s invaliditetom, 2021)
Web-stranice nacionalnog saveza skijaških klubova osoba s invaliditetom, čiji se članovi bave skijanjem, a okuplja klubove ili saveze športaša svih kategorija invalidnosti koje se bave skijanjem u Republici Hrvatskoj.