Večer sa Špirom Guberinom, prvakom drame HNK u Zagrebu : ulomci iz kazališnih i TV scena - Gluić, Igor (Zadar : Hrvatska kazališna kuća Zadar, Kazalište lutaka Zadar, 1996)
Tekstualno riješen plakat. Uz lijevi rub plakata smješten detalj slike Mona Lisa. U gornjem desnom kutu plakata glumčeva portretna fotografija
Keywords: Kazališni plakati