Sunce u Širokoj ulici (Hrvatska kazališna kuća Zadar, Kazalište lutaka Zadar, 1997)
Tekstualno riješen plakat. Uz lijevi rub plakata smješten detalj slike Mona Lisa. Uz naslov linijski prikaz nasmiješenog sunca