Culture Hub Croatia platforma za edukaciju, kreativnost i poticanje razvoja kroz kulturu. - Culture HUB Croatia (Split) (Split : Culture Hub Croatia, 2021)
Web-stranice platforme koja koristi edukaciju, kulturu i kreativnost za razvoj lokalnih hrvatskih zajednica putem prijenosa znanja i europske stručnosti te promicanjem umjetničkih praksi.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.8.2021.)
Tekst na hrv. i engl. jeziku.
Keywords: Culture HUB Croatia (Split); Kulturna baština -- Split; Umjetnici i zajednica -- Split; Instalacije (umjetnost) -- Split