Zvjezdano ljeto - Zvjezdano ljeto (Karlovac) (Karlovac : Grad Karlovac, 2021)
Web-stranice ljetne karlovačke manifestacije.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 17.8.2021.)
Keywords: Zvjezdano ljeto (Karlovac); Kulturne manifestacije -- Karlovac -- 21. st