Prva dalmatinska umjetnička izložba Split 1908. - Popović, Viktor; Alajbeg, Zoran (Split : Galerija umjetnina, 2010)
Reproduciran portret žene sa šeširom, autora Vlaha Bukovca
Keywords: Izložbeni plakati