Ljubo Babić : Izložba: pastela, tuševa i crteža kredom - Babić, Ljubo, slikar (Zagreb, : Strossmayerova galerija starih majstora JAZU, 1968)
U gornjoj polovici plakata inicijali autora otisnuti crvenom bojom. U donjoj četvrtini plakata crna ploha s naslovom i informacijama o datumu i mjestu održavanja izložbe bijelom bojom
Keywords: Litografija u bojama; Izložbeni plakati