Ljubo Babić : Izložba: pastela, tuševa i crteža kredom (Strossmayerova galerija starih majstora JAZU, 1968)
U gornjoj polovici plakata inicijali autora otisnuti crvenom bojom. U donjoj četvrtini plakata crna ploha s naslovom i informacijama o datumu i mjestu održavanja izložbe bijelom bojom