Bourek : Mostovi i čiklovi na Dravi, slike i skulpture 1960. - 2002. (Zagreb : Umjetnički paviljon u Zagrebu, 2002)
Fotografija s prikazom Bourekove drvene, obojene skulpture žene s tri noge
Keywords: Offset; Izložbeni plakati