Gilles Aillaud (1928-2005) : Od slike do scene = From Painting to Stage. (Zagreb : Umjetnički paviljon u Zagrebu, 2008)
Plakat s reproduciranim trima fotografijama; fotografija s prikazom skulpture, slikara na snijegu te detalja scenografije
Keywords: Izložbeni plakati