Alternativni krajolici '50-e i '60-e : Od prirode do vizije. (Zagreb : Umjetnički paviljon u Zagrebu, 2009)
Horizontalne pruge s detaljima slika različitih autora, različitih likovnih rukopisa
Keywords: Izložbeni plakati