[Nikola Jerolimov, rukopisna ostavština] - Jerolimov, Nikola (1906)
Ostavština Nikole Jerolimova sadrži 40 jedinica građe u autografima, a uključuje partiture, dionice, klavirske izvatke.
Nikola Jerolimov, hrvatski skladatelj, dirigent i glazbeni pedagog. Rođen 1906., umro 1965.
Keywords: Notirana glazba; Scenska glazba; Višeglasne pjesme; Popijevke (glazba); Tradicijska plesna glazba; Aranžmani (glazba); Partiture; Dionice (glazba); Klavirski izvadci