[Šibenik] - Linassi, Bartolomeo Rodolfo; Rieger, Giuseppe ([Trieste : Litographia di B. Linassi, 1851)
Pogled na Šibenik s otoka Zlarina.
Iz "Panorama della Costa e delle Isole di Dalmatia - nei viaggi dei Piroscafi del Lloyd Austriaco...", Trst, 1851. (čitava publikacija: GZGS 1881 lin 22; http://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:238:522123)
Keywords: Šibenik; Zlarin (otok)