London - Ahrens, Plato; Bibliographisches Institut (Hildburghausen) (Hildburghausen : Bibliographisches Institut, 1860)
Prikaz rijeke Temze. U pozadini veduta Londona.
Signatura d.d. na prikazu otisnuto: P. Ahrens sc.; sredina ispod prikaza otisnuto: LONDON // Bibliograph. Instit. in Hildburghausen.
Literatura: Thieme/Becker, sv.1, str.144.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Nadorezi; London (Velika Britanija)