Thonas Vinterberg, Mogens Rukov, Bo Hr Hansen: Proslava - Cavar, Lana; Payer, Ira (Zagreb : Scena Habunek, 2002)
Plakat je podijeljen na dva dijela. U gornjem dijelu smješten je foto prikaz krumpira na svijetloj podlozi koja se sastoji od horizontalnih nizova malih medvjedića. U donjem dijelu plakata roza ploha, u tonovima plave boje otisnuto Habunek, te imena sudionika predstave, autora, glumaca, bijelom.
Studijo "Cavarpayer", osnovan 1998., vode dizajnerice Lana Cavar i Ira Payer Baletić
Keywords: Offset; Kazališni plakati