Gaetano Donizetti: Kazališne zgode i nezgode : Humanitarna akcija (HNK Opera, 2003)
Reprioducirana slika snažnog kolorita s prikazom žene raširenih ruku. Uz nju su prikazani manji likovi muškaraca i žena