Gaetano Donizetti: Kazališne zgode i nezgode : Humanitarna akcija - Bengez, Miljenko (Zagreb : HNK Opera, 2003)
Reproducirana slika s prikazom instrumenata u prvom planu, u pozadini grad, sve prikazano bujnim koloritom
Prihod je namijenjen postavljanju dizala za osobe s invaliditetom u HNK u Zagrebu
Keywords: Kazališni plakati