Đuro Seder. (Zagreb : Muzej za umjetnost i obrt, 1989)
Naziv izložbe, umjetnikovo ime uz lijevi rub plakata, a prezime uz desni rub. U središtu plakata reproduciran je detalj slike s prikazom dvije osobe.
Keywords: Izložbeni plakati