Ljubica Ratkajec Kočica : Staklo - Ličina, Fedor; Vranić, Goran (Zagreb : Muzej za umjetnost i obrt, 1988)
Reproducirana fotografija plave staklene boce s čepom na zelenoj podlozi plakata
Keywords: Izložbeni plakati