Službene publikacije i državne informacije u knjižnicama Republike Hrvatske : Međunarodni stručni skup (Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Gradska knjižnica i čitaonica Pula, 2012)
Na plakatu je prikazana kompjuterska montaža, kolaž različitih naslovnica službenih publikacija RH