Hrvatski časopis zdravstvenih znanosti Croatian journal of health science (Split : Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel zdravstvenih studija, 2021)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz svih područja zdravstvenih znanosti.
Stv. nasl. s naslovnice.
Publikacija je u formatu PDF.
Pristup: World Wide Web.
Zadnji opis prema
Keywords: Zdravstvo -- Serijske publikacije