Hrvatski časopis zdravstvenih znanosti : Croatian journal of health science (Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel zdravstvenih studija, 2021)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz svih područja zdravstvenih znanosti.