Šuma = Forest : slikarstvo, kiparstvo, produkt dizajn, književnost = Paintings, Sculptures, Product Design, Literature. (Zagreb : Umjetnički paviljon, 2017)
Fotografija šumskih stabala
Keywords: Izložbeni plakati