Tekmovanje za najboljše literarno, likovno in fotografsko delo : razpisujejo temeljne banke združene v Ljubljansko banko - Bizilj, Marjana; Paternoster, Marjan (Paralele, 1983)
Kompozicija na plakatu obuhvaća reproduciranu fotografiju djeteta sa foto-aparatom u rukama koje "sjedi" na ilustriranom prikazu šarene olovke koja ispisije kružnicu