Grad Zagreb god. 1639. - Albrecht, Dragutin ([Zagreb] : [C. Albrecht], 1900)
U ovalu prikaz grada Zagreba s juga, u prednjem planu pastoralni ugođaj.
Ispod prikaza otisnuto: Grad Zagreb god. 1639 // 1. Crkva kapucinah...11. Crkva sv. Margarite sadašnja grčka; d.d. ispod prikaza otisnuto: C. ALBRECHT ZAGREB.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Litografije