Iz dvorane ogledala = Glazbene večeri u Mimari... (Zagreb : Koncertna direkcija, 2013)
Nekoliko horizontalnih polja s prikazima, slikanim portretom žene te slikama s motivom Muzeja Mimare kao i crkve Svete Katarine
Keywords: Plakati; Koncertni plakati