Pojmovno određenje identitetske siluete grada : urbanističko-arhitektonski pristup od 1960. do 2020. godine = Defining the city skyline : urban and architectural approach between 1960 and 2020 - Mravunac, Ines (Array, 2020)
Istraživanje je usmjereno na utvrđivanje, prepoznavanje vrijednosti i značenja identitetske siluete grada sagledane iz urbanističko-arhitektonskog motrišta. Na temelju komparativnog pregleda literature i dokumentacijskih izvora postavlja se pojmovno određenje siluete grada u kontekstu pojmova identitetska slika grada, panorama i vizura grada te se predlaže formiranje pojma koji objedinjuje njihova značenja: panoramska slika grada.