Roma. - Österreichischer Lloyd (Trieste) (Trst : Oesterreichischer Lloyd, 1850)
Devet prikaza rimskih crkava i palača.
Dolje sredina ispod prikaza otisnuto: Roma // (Chiese e Piazze); d.d. ispod prikaza otisnuto: Stabil. artist del Lloyd austr in Trieste incis.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Rim; Nadorezi