Hrvatsko glumište - Hrvatsko društvo dramskih umjetnika (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko društvo dramskih umjetnika, 2021)
Portal s novostima iz područja hrvatskog glumišta.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.1.2021.)
Keywords: Hrvatsko kazalište; Kazališna umjetnost