Savjetu Veterinarskog fakulteta Svučilišta, Zagreb - Gjurić, Petar M. ([s. n.], 1939)
Izvještaj i prijedlog da se dr. Ivo Mačela postavi za redovnog profesora Veterinarskog fakulteta u Zagrebu za predmet: Patološka fiziologija, na katedri Anatomija sa patologijom.