Donald Baechler : Putovanje slikom = Paint Traveller - Fabijanić, Damir, fotograf (Umjetnički paviljon, 2012)
Reproducirano slikarsko djelo nastalo kolažiranjem materijala, linijskog crteža, kapanja boje, znakova...