Meštrović : plakati iz fonda Atelijera - Bota, Dražen (Zagreb, Vrpolje : Muzeji Ivana Meštrovića - Atelijer Meštrović i Spomen galerija Ivana Meštrovića, 2014)
Na sivoj podlozi naslov crvenom, a podnaslov sivim tonovima
Keywords: Izložbeni plakati