Joseph II. Roi des Romains - Mansfeld, Johann Ernst ([S. l.] : [s. n.], 1765)
Unutar ovalnog okvira poprsje mlađeg muškarca.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: Le Visage gravé par Mansfeld; ispod portreta otisnuto: Joseph II. Roi des Romains...et de Boheme.
Thieme/Becker sv. 24, str.33.
Digitalna reprodukcija
247 x 241 mm
Keywords: Bakropisi; Bakrorezi