Zadar TV (Zadar : Kulturno umjetničko društvo Ljiljan – Zadar, 2020)
Portal sa sportskim vijestima.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 7.12.2020.)
Keywords: Sport -- Zadar