Likovne teme danas : Izložba hdlu, veljača-ožujak '74 - Petrić, Ratko; Vucelić, Zlata (Zagreb : HDLU, Umjetnički paviljon, 1974)
Fotografija krupnijeg rastera s prikazom igraćih karata
Keywords: Izložbeni plakati