90 godina Gradske knjižnice u Zagrebu : 7. prosinca 1907. - 7. prosinca 1997. - Bauer, Krešimir (Zagreb : Knjižnice grada Zagreba, 1997)
Kolažirana kompozicija prikaza Kamenitih vrata, Novinarskog doma i Starčevićevog doma u Zagrebu
Keywords: Offset; Izložbeni plakati