Priroda i suvremeno hrvatsko slikarstvo : 14 trienale hrvatskog slikarstva, Plavi salon. (Zadar : Gradska loža i Galerija umjetnina, 1996)
Na crnoj podlozi reprodukcija slikarskog djela poluapstraktnog izričaja
Keywords: Izložbeni plakati