17. festival Djeca, radost pjesma : Bjelovar '97. (Bjelovar : [s. n.], 1997)
Koloristički riješen plakat s žutim horizontalnim poljima ispunjenim razbacanim, raznobojnim sitnim oblicima - svojevrstan stilizirani prikaz notnih zapisa. Naslov dat tipografijom crne boje na bijeloj podlozi
Keywords: Glazbeni plakati