Savjetu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu - Mayerhofer, Ernst ([s. n.], 1939)
Prijedlog da se dr. Branko Dragišić postavi za izvanrednog profesora pedijatrije i to za predmet "higijena dječjeg doba".