Dario Fo: Skoro slučajno žena: Elizabeta - Merkaš, Goran; Plovanić, Ivica (Hrvatsko narodno kazalište, 1995)
Na crnoj podlozi plakata nizovi ilustriranih i fotografiranih figura poredanih u četiri reda. Naslov istaknut crvenom tipografijom u gornjem desnom uglu plakata