Javna bolnica na Jelačićevu trgu u Zagrebu : izvješće na Gradsko poglavarstvo Š. Mazzure - Mazzura, Šime ([s. n.], 1891)
Odgovor na spomenicu koju je Provincijalat reda milosrdne braće ugarsko-hrvatske provincije u Požunu podnio Gradskom zastupništvu u Zagrebu.